Mereka kawan saya

Thursday, February 24, 2011

Coklat Vs Diet

Pe yang korang ase bila dapat something yang korang suka????
Melompat-melompat???
Ketawa terbahak-bahak???
Saya dapat coklat baru-baru ni....
Dari En MOk....
Yang tak boleh blah....
Time dapat....
Ley wat muka tersipu-sipu....
Budget ayu la kunun....
Cettt... blah la ko anny....


Saya korbankan program diet saya untuk coklat ni....
Saya sanggup gemok berisi!!!!
Berisi'n sedap di peluk....
Betul tak En Mok????

Tahniah la En Mok....
Kamu memang hebat....
Saya suka statement kamu....
De kawan tu datang bilik promote coklat ni....
then ingat kat anne....
Anne suka coklat'n....
sbb tu mok beli'n....
waaaaa.....sayang En Mok ketat-ketat....



gambar: Mr Turtle n Mr Musyuk saksi saya dpt coklat..


gambar: En Mok dah bg saya 2 item...Mr Musyuk n Coklat...saya dah makan dua biji..n rasanya sangat sedap..kenapa siapa yang buat ni..saya doa'n kamu berjaya..chaiyok-chaiyok!!!! 

2 comments:

  1. aku memang pemalu kot..
    macam ko x kenal ak..
    hahahahahha

    ReplyDelete