Mereka kawan saya

Saturday, October 13, 2012

Doa Mohon Jodoh dan Keturunan yang Baik.

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua,

Hari yang baik dan lapangan kerja..Post ke dua untuk hari ini..

Wanita mana yang tak gembira bila dirinya hamil? Anny masih ingat macam mana mengeletarnya tangan ni bila tengok UPT (Urine pregnancy test) ada double line. Actually sebulan selepas kahwin pun Anny yang belum pregnant membayangkan sudah pregnant. Untuk 4 bulan ini ada la 4x anny wat test..2x anny kecewa..setiap kali buat air mata la jawapan untuk asben. Alhamdulillah kali ke3 buat, double line, dan kali ke4 buat utk pengesahan. Alhamdulillah..Alhamdulillah..

Anny nak share something, something yang mudah untuk di aplikasikan..


Doa ni Anny lekatkan kat cube (workstation Anny)..Dulu waktu menghitung hari menjadi milik En Asben, Anny akan doa mohon jodoh yang baik sambil membayangkan asben. Sekarang mulai dari awal bulan 6 hari tu, Anny selalu baca dua dua doa smbil pegang perut.. Everytime Anny take 5 dari keje,Anny akan baca doa ni..Alhamdullillah masuk bulan ke-4 Anny dapat berita gembira..


P/s: Doakan Anny berjaya harungi semua ini..

2 comments:

  1. alhamdulillah..
    terima kasih info berguna ni :)

    ReplyDelete
  2. tahniah.. seronoknya.. doakan kami juga..

    ReplyDelete