Mereka kawan saya

Friday, August 5, 2011

Ic blogger : Kamu ada??

Assalammualaikum dan salam 1 blogger..


Rajin iler Anny ri ni kan, ri ni jer dah masuk 3 entry Anny post, kalau tak berminggu-minggu tak update.. Sorry bete, Anny kalau minggu koje @ praktikal memang sibuk tambah bulan ramadhan ni, malam makin pendek lak rasa.


Pe yang Anny nak cerita ni, dari tajuk pun mesti ramai yang dah tau kan?? Bunyi macam berlagak pun ada.. Sorry Anny bukan manusia berlagak occay, baik hati tau mak cik ni.. Occay cukup, sila muntah!!!


Baru-baru ni de yang tanya Anny de IC blogger tak, rupa-rupanya ada fenomena IC blogger sekarang, semua orang mahukannya.. Macam twisties hangat di pasaran..


Semua orang kata blogger ni yang bagi,(Tekan blogger tu occay)..Niat di hati nak mintak jugak la IC tu..macam seronok jer ada IC kan.. Then belek-belek nak usha tertekan sini.. fenomena ic blogger then terus ke link siri 1..


Ya Allah, hampir meloncat dan hampir nak menangis kot, Anny tengok entry dari Mar tu..Teka-teka..


Kepada kamu Mar, tima kasey banyak-banyak.. Bangga ase, bukan lama sangat kita kenalkan, baru berkomen2 entry jer.. kamu sudah bagi aku hadiah ni..Mujur tak nangis jer..sebak tu tetap ada..chewah touching-touching la pulak..Bukan nak berbangga, just mau share sama kamu, kamu dan kamu... saya dah de IC blogger..kamu ada?? Jangan jeles yer kawan-kawan.. syayang kamu lebey la..


P/S: Ni pun ley di panggil rezeki ramadhan jugak kan?? Alhamdulillah.. ;)



13 comments:

  1. Kat mana nak buat IC blogger ni? Nak 1. Haha

    ReplyDelete
  2. Ha-ha-ha:D
    Okayh.. Tak tahu eh?
    Ingat dah tau tapi wat-wat tatau..
    Anggap je IC tu penguat relationship kita eh?

    *Ayat KONTROVERSI tu!*
    Ha-ha-ha:D

    ReplyDelete
  3. peh! menarik ma.. nak jugak la.. hahaha.. ;)

    ReplyDelete
  4. ic ni utk blogger malaysia je ke?haha

    ReplyDelete
  5. irfan: mintak kat MAR..gi kat link tu..then try pujuk2 MAR..i.Allah dapat punya la..

    ReplyDelete
  6. akak, udin n farhanah: mintak sama MAR..kawan saya tu baik olangnyer.. ;)

    ReplyDelete
  7. HJ: MAR xde cakap lak ni untuk blogger malaysia..ce try tanya MAR..MAR tak memilih asenyer..

    ReplyDelete
  8. MAR: Relation apa yang ko maksudkan??
    adakah ini>>>

    KAWAN ANGKAT???

    ReplyDelete
  9. members ke 200, kenal awak melalui katek... follow awak sebab awak comel... hehehe

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  11. wuaa, jeles nye..comel ah ic blogger tu, hehe..kreatif sngguh! untg la anny..

    ReplyDelete