Mereka kawan saya

Sunday, July 24, 2011

Couple sleeping position

Assalammualaikum dan salam 1 blogger..

Hye semua..apa khabar?? Sihat?? Harap semua sihat.. Perhatikan betul-betul permulaan ayat Anny. Semua post mesti mula dengan ayat yang sama..Mak cik gemok dah kehabisan idea.. 

Tengah dok main-main google..Anny jumpa something..Sila scroll ke bawah untuk usha gambar pasangan yang dah berkahwin tido.. Pe kamu belum kahwin??? Tak pe la..Ambik ni sebagai ilmu pengetahuan occay sayang-sayang semua..



Dari gaya tido pun kita dah tau pasangan tu tengah bahagia or tengah bercakar-cakar.. So balik umah malam ni intai gaya kita tido k.. Rasa-rasanya boleh apply tak kalau tido ngan housemate??? ERMMMMMM


7 comments:

  1. woooo....ni yg tak sabar nak kawin nie..hehe

    ReplyDelete
  2. errrr... ni dah kwen kan... hOhO

    ReplyDelete
  3. anis: ye..sayer pun tak sabar mau kahwin..huhuhuhu

    abu: erm...kawin ngan housemate..boley tak macam tu??

    ReplyDelete
  4. Try dengan housmate? Erk, seriau tu, Haha.
    Try dengan adik lah kat rumah, last last masing masing, kepala kat kaki, kaki kat kepala. haha!

    Entri Terbaru Saya : Personaliti Berdasarkan Kuku!;
    Pesta Durian, Pengat ohhh pengat!;
    Panas Beb Tengok Orang pakai Tudung Posing camni!;

    ReplyDelete
  5. haha, lawak la plak tgok sleeping position couple ni..amboi anny, mcm x sbr nk kawen je ni, haha...sbr2.. :p

    ReplyDelete
  6. biha: giler..aku memang tak sabar dah nak kawin..kawin pun tak sabar dah nak tengok aku..hihihihi..JOM KAWIN!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete